Zelfstandige zorg- en welzijnsprofessional?

Sluit je aan bij RegioNet: voor lange en korte opdrachten!

RegioNet is hét centrale loket waar zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals (zzp’ers) én werkgevers elkaar eenvoudig vinden. Voor korte en voor lange opdrachten. Zo komt de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment. Met elkaar bouwen we aan een eerlijk, kwalitatief en gemeenschappelijk netwerk.  Ben jij een zelfstandig zorg- en welzijnsprofessional en in het bezit van het Kiwa-keurmerk? Sluit je dan direct aan!

  • Een gratis registratie
  • Direct contact met potentiële werkgevers
  • Geen afdracht marges op uren aan tussenpartijen
  • Eigen regie over je agenda
  • Opdrachten automatisch in je mail

Zelfstandige zorg- en welzijnsprofessional?

Maak direct een gratis account aan!

Op deze pagina maak je heel eenvoudig gratis een account aan. Bij een volledig ingevuld profiel word je direct zichtbaar voor alle werkgevers die zijn aangesloten bij RegioNet. Een volledig profiel bestaat uit een aantal verplichte velden, zoals: een profielfoto, werkervaring, functie, vakgebied, beschikbaarheid, contactgegevens en je Kiwa-nummer. Werkgevers kunnen jou rechtstreeks benaderen voor lange en korte opdrachten, zowel intra- als extramuraal.

Klik hier voor een account

Werkgevers vinden jou!

Als een werkgever jou vindt, ontvang je een e-mail. Daarin lees je meer over de opdracht die voor jou relevant kan zijn. Je kunt direct op de opdracht reageren. Het is ook mogelijk om telefonisch contact te krijgen met de werkgever. Zo kun je meteen verdere afspraken maken over de precieze invulling van de opdracht, het uurtarief en de voorwaarden.

Wij vragen een digitaal dossier van Kiwa !

Om de kwaliteit van ons RegioNet te waarborgen stellen we wel één voorwaarde aan jouw deelname aan RegioNet. Je moet in het bezit zijn van een Kiwa-keurmerk. Als zelfstandig ondernemer moet je je zaken op orde hebben. Kiwa help je daarbij.  Dankzij jouw digitale Kiwa-dossier kunnen werkgevers er volledig op vertrouwen dat zij jou conform wet- en regelgeving inhuren. Nog geen Kiwa-keurmerk? Ga dan naar www.mijnkeurmerk.nl. Je levert eenmalig de benodigde documenten aan en Kiwa regelt de administratieve afhandeling. Je betaalt hiervoor jaarlijks een vast bedrag dat je kunt aftrekken van de belasting. Wel zo handig!

Wij vragen een digitaal dossier van Kiwa!

© 2020 RegioNet. Alle rechten voorbehouden
Privacy Policy | Algemene voorwaarden | FAQ | Cookies