Sjanne Marie van den Groenendaal.


Sjanne Marie van den Groenendaal

Sjanne Marie van den Groenendaal MSc.

“Professionals aan zet houden.”

Wat doet Sjanne Marie voor ons?

“Als zzp-expert en HR-consultant ondersteun en begeleid ik met veel plezier zorgorganisaties en zorgprofessionals in de aanpak van HR-vraagstukken. Het optimaliseren van arbeidsrelaties met zzp’ers of freelancers biedt zorgorganisaties kansrijke mogelijkheden om te groeien. Dit leidt vaak tot uitdagende HR-vraagstukken. Mijn doel hierin is arbeidsrelaties op een manier vorm te geven zodat de behoeften van de zorgorganisaties én de zorgprofessionals worden vervuld. Op deze manier blijven ze samen aan zet. Een win-win dus!” aldus Sjanne Marie.

Op basis van haar promotieonderzoek naar arbeidsrelaties en loopbaanontwikkeling van zzp’ers zet ze haar expertise in voor zorgorganisaties. Dit heeft als doel om ze te ondersteunen in het optimaliseren van arbeidsrelaties met externe zorgprofessionals, zoals zzp’ers en freelancers. Daarnaast gebruikt ze haar ervaring als docent in de bachelor en masteropleiding Human Resource Studies (Tilburg University) om samen met zorgorganisaties HR-beleid te formuleren dat passend is in deze arbeidsrelaties. Kortom, ze helpt ons om te zorgen dat elke professional zijn plekje vindt.

Een nieuwe generatie zorg volgens Sjanne Marie

“De nieuwe generatie zorg is flexibel en ziet kansen in het transparant delen van expertise en talenten binnen netwerken bestaande uit zorgorganisaties en zorgprofessionals. Gedreven door inzicht in ieders expertise, talent en ontwikkelbehoefte bouwt de nieuwe generatie zorg aan duurzame inzetbaarheid in de zorgsector.”