KIWA – MijnKeurmerk kwaliteit waarborging.


KIWA.

“Ons keurmerk voor zorgprofessionals”

Als onafhankelijke partner van RegioNet borgt Kiwa de kwaliteit van zorgprofessionals door digitale dossiers te koppelen aan (zelfstandige) flexibele zorgprofessionals. Zij zorgen dat de dossiers up-to-date zijn en professionals voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving. Pas als aan alle eisen is voldaan verschijnt het keurmerk logo van Kiwa in het profiel van de zorgprofessional in de database van RegioNet. Hierdoor kunnen zorgorganisaties er altijd op vertrouwen dat kwaliteit adequaat is geborgd en ervaren zij zelf geen administratieve lasten.

De professionals zijn zelf verantwoordelijk voor het completeren van hun dossier. Kiwa ondersteunt hen hierin met een team van enthousiaste medewerkers vanuit hun kantoor in Nieuwegein

Daarnaast is er een rechtstreekse koppeling tussen Kiwa en Vektis aangebracht. Zorgorganisaties ontvangen een AGB code als identificerende sleutel. Hierdoor kunnen zij direct declareren en contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken.

De nieuwe generatie zorg werkt volgens Kiwa met persoonlijke digitale dossiers voor hun flexibele professionals. Het digitale dossier volgt de professional naar alle opdrachten. Zo kan snel en veilig de juiste zorg op de juist plaats worden geboden.