Kim van Gils.


Kim van Gils.

“Professioneel werkplezier vergroten”

Wat doet Kim voor ons?

“In mijn werk ondersteun ik HR professionals en leidinggevenden bij het realiseren van een personeelsbeleid dat bijdraagt aan goed werk en meer werkplezier. Zodat stress afneemt en vitaliteit toeneemt. Het is mijn missie dat werken productief, gezond én leuk is, zodat mensen blijvend inzetbaar zijn. Ook in jouw organisatie.

Dat doe ik als projectleider en organisatieadviseur vanuit meer dan 15 jaar ervaring met onderzoek, veranderadvies en het ontwikkelen van HR-beleid en hulpmiddelen op maat. Binnen de zorg, maar ook daarbuiten. Ik ben opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog, gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige conform arbowet, gecertificeerd coach en heb ervaring als trainer en docent.”

Een nieuwe generatie zorg volgens Kim.

“Bij elke organisatie vertrekken mensen op enig moment. Ze gaan uit loondienst of hun inzet als zzp’er stopt. Dat is natuurlijk jammer. Maar tegelijk kan dit ook tot voordelen leiden, als deze mensen goed weggaan. Blijven ze werkzaam binnen het netwerk? En houden ze contact met voormalige collega’s? Dan kunnen ze je vanaf hun nieuwe plek helpen om op informele manier kennis uit te wisselen, nieuwe medewerkers of klanten aan te bevelen, samenwerking op te starten of die meer efficiënt te maken. Juist omdat ze weten wat er binnen je organisatie écht speelt. Dit kan de sleutel zijn tot nieuwe kansen. Grenzen vervagen steeds meer. Zorg dat je je netwerk goed onderhoudt. Je komt elkaar later altijd weer tegen.

Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de innovatie, creativiteit en veerkracht van mensen. Niet alleen vanuit een rol als cliënt, patiënt of bewoner. Maar ook vanuit hun vak als zorgprofessional, ondersteuner, leidinggevende of bestuurder van organisaties. Ik ben er van overtuigd, dat het voor ons allemaal sneller, beter en mooier wordt, wanneer we daarin zo veel mogelijk samen optrekken. Leren van elkaar. Jezelf uitspreken. Elkaar horen. Denken in mogelijkheden. Dingen uitproberen. Klein beginnen. Samen bereiken we zo veel meer.”