Joop der Weduwen – Onafhankelijke juridische expertise.

Joop der Weduwen.

“Onafhankelijke juridische expertise”

Joop is een deskundig jurist en de juridische vraagbaak voor zorgorganisaties en partners verbonden aan RegioNet. De deskundigheid van Joop richt zich op de juridische borging van de werkprocessen in samenwerken en het inzetten van zorgprofessionals door zorgorganisaties. Hoe doen wij dit nu in relatie tot de huidige en complexe wet- en regelgeving, is de vraag die wij regelmatig horen?

Wat doet hij voor ons?
In opdracht voert Joop een nulmeting bij zorgorganisaties uit welke worden voorzien van een gedegen adviesrapport. De spiegel die Joop organisaties voorhoudt laat snel zien waar verbetering nodig is en hoe dit kan worden bereikt. Ook kunnen organisaties de contracten in uiteenlopende functiegroepen door hem laten beoordelen. Mag bijvoorbeeld een specifieke functie wel worden uitgevoerd in de contractvorm waarvoor is gekozen? En welke alternatieven zijn er dan binnen ons Contracthuis? Allemaal vragen en oplossingen die voor zorgorganisaties graag worden uitgezocht en beantwoord. Op het gebied van arbeidsrecht, fiscale regels en de privacywetten; alle expertise onder één dak. Snel, deskundig en betaalbaar voor de leden van RegioNet.

Een nieuwe generatie zorg volgens Joop
Het gaat voor hem om het inzetten van de juiste juridische manier. Een goede structuur, die inzichtelijk is en gebruiksvriendelijk, maar vooral ook voldoet een de huidige regels. Op het gebied van arbeidsrecht, fiscale regels en de privacywetten. Wij kunnen volgens Joop samen met hem op al deze terreinen dé oplossing en middenweg bieden voor de volgende generatie zorg.