Hoe het werkt.


Voor zorgorganisaties.

Alle organisaties samen maken de nieuwe generatie zorg. Daarom ben jij als zorg- of welzijnsorganisatie zelf aan zet binnen het netwerk. Jij bepaalt waar en wanneer de juiste zorg wordt geleverd. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat je het netwerk naar jouw wensen kunt benutten. Maar hoe ziet het aansluiten bij ons netwerk er precies uit?


Opzetten.

Bij ons ben jij zelf aan zet als zorgorganisatie. De regie ligt namelijk helemaal in jouw handen. Doordat we samen verbindingen opzetten tussen zorgprofessionals en ons netwerk pluk jij daar de vruchten van. Het bouwen van een gezond netwerk werkt namelijk twee kanten op. Jij brengt je eigen flexibele professionals in om het netwerk te laten groeien en daar krijg je minstens 3x zoveel flexibele capaciteit voor terug.

Het opzetten van de juiste verbinding tussen jouw organisatie en ons netwerk gebeurt daarom in samenwerking met onze partners en experts. Je krijgt een vast contactpersoon binnen onze organisatie die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden. Er is juridisch advies beschikbaar in de vorm van een externe audit om je huidige situatie in kaart te brengen. Zo wordt alles tot in de puntjes geregeld. Wanneer je dan bent aangesloten op ons netwerk is het tijd voor de volgende zet.

Inzetten.

De volgende zet is namelijk het delen van je zorgvragen en het inzetten van professionals. Je kunt onbeperkt opdrachten en vacatures uitzetten en delen via ons netwerk. Je kunt daarvoor zelf actief professionals uitnodigen en/of er voor kiezen professionals buiten jouw eigen netwerk te laten reageren. Geen zorgen, de gehele administratieve en contractuele afhandeling van opdrachtbevestiging tot facturatie en betaling regelen wij via het Contracthuis. Alles conform de huidige wet- & regelgeving. Daarnaast streven wij ernaar dat alle professionals in het bezit zijn van een Kiwa’s MijnKeurmerk certificaat om hun kwaliteit te waarborgen. Zo kun jij professionals inzetten en er op vertrouwen dat zij voldoen aan de gestelde eisen.

Aan zet houden.

Wanneer je tevreden bent over de samenwerking met de professionals, rest er nog maar één zet. De professionals aan zet houden. Samen zorgen we ervoor dat de juiste contractvorm wordt gebruikt. Het Contracthuis zorgt ervoor dat jij en de professionals conform de wet-& regelgeving kunnen samenwerken. Onder aan zet houden valt ook het laten groeien en delen van dit netwerk. Je kunt er als organisatie zelf voor kiezen je regionale netwerk te delen met omliggende zorgaanbieders. Het doel is natuurlijk om de juiste zorg op het juiste moment door de juiste persoon te bieden. Dat is nou een nieuwe generatie zorg die we werkelijkheid gaan maken.

Wat denk je ervan? Tijd voor een nieuwe generatie zorg, toch?.