Hoe het werkt.


Voor professionals.

Als professional wil je kunnen doen waar je goed in bent: zorg verlenen. De zorgsector is natuurlijk groter dan dat en we verwelkomen iedereen die zich graag wilt inzetten voor de zorg. Dat wordt je in ons netwerk zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.


Opzetten.

Bij ons is het inschrijven kosteloos. Sterker nog, het afdragen van marges is niet meer nodig! Binnen 5 minuten heb je al een profiel met de relevante informatie aangemaakt en kun je je zoektocht naar opdrachten, vacatures en diensten beginnen. In theorie kan je binnen een dag al aan de slag bij een nieuwe werk- opdrachtgever.

Inzetten.

De werk- opdrachtgever vindt jou! Maar je kunt ook zelf actief op zoek gaan naar openstaande opdrachten en vacatures. De contracten en overeenkomsten worden afgehandeld binnen ons Contracthuis , altijd volgens de huidige wet- & regelgeving. Heb je nog verdere vragen over jouw inzet, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Aan zet houden.

We vinden het belangrijk dat je snel opdrachten en vacatures kan vinden en in uiteenlopende contractvormen kan werken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alles binnen één digitale omgeving is terug te vinden. Al jouw communicatie en administratie is binnen jouw dossier terug te vinden. Kortom, een nieuwe generatie zorg begint bij jou en zo blijf jij altijd aan zet!

Alle voordelen op een rijtje.

Gratis inschrijven

Geen marge op je uurtarief afdragen

Altijd up-to-date met wet- en regelgeving

Alles binnen één omgeving geregeld

Vindbaar voor alle organisaties in de regio

Mogelijkheid tot diverse dienstverbanden

Een eigen digitaal dossier